Summering

Det har varit en helt fantastiskt resa att följa denna valpkull från första stund tills leverans! Från planering av hane, träffa valpköpare, parningsresa, innan man visste om Molly var dräktig, innan valpning osv. Att sedan få finnas här så nära och se hur valparna utvecklas dag för dag samt förbereda dem för sitt nya hem har varit helt fantastiskt! Vår Ex Amino´s Angel Of Life "Exa" har vi beslutat oss för att behålla i vår ägo, men hos fodervärd.
Jag skapade denna blogg på skoj men kunde väl aldrig tro att vi skulle ha så många läsare som vi har haft varje dag:) Den har varit väldigt omtyckt vad jag förstått, tack alla ni som läst och kommenterat här!
Stort tack till min familj som hjälpt till så mycket som de har gjort för att göra detta möjligt, ni är underbarast <3 Vill även tacka alla som har hjälpt till, stöttat och gett mig råd under vägens gång!
Sist men inte minst, bilder ifrån allas flyttdagar kommer här:
  
Ex Amino´s Angel Of Dreams "Akina"  Ex Amino´s Angel Of Fire "Aros"
Simon & Anneli                                  Cizzi
  

  
Ex Amino´s Angel of Love "Nikki"        Ex Aminos Angel Of Sunshine "Tindra"
Gunilla & Leif                                     Hasse & Jeanette
 
Ex Amino´s Angel Of Life "Exa"           Ex Amino´s Angel Of Heaven "Nala"
Helen & Roger                                   Yvonne & Per

<3 Önskar nu Er Alla Stort Lycka Till Framöver <3 Jag vet att ni kommer att få det så bra och att vi även kommer att synas snart framöver. Vem hade kunnat gissa att man skulle få så fantastiska valpköpare! Att redan nu höra alla era planer för dessa små... ja jag kan inte annat än bli STOLT som uppfödare! Ser så fram emot att få följa denna kull vidare i livet!
//Tack för denna tid i bloggen och hälsar Er alla välkomna åter till hemsidan, Madeleine


Kommentarer
Postat av: Alicia

Det verkar som att alla har fått fantastiska hem!!! Kommer sakna att inte kunna gå in och kolla hur det går i valparnas liv varje dag när jag kommit hem från skolan...kram Alicia

2011-05-14 @ 18:49:34
Postat av: Jeanette Dyberg

Stort TACK för denna fantastiskt goa lilla tjej. Vi kommer att ta väl hand om henne. Kram på er alla <3

2011-05-14 @ 19:10:47
Postat av: Anneli och Simon

Tack Madde för den fantastiska blogg vi valpköpare och även alla andra kunnat följa varje dag! Det har varit så mysigt att kunna gå in varje kväll och läsa hur det små utvecklats. Tack också för underbara Akina som verkligen förgyller vårt liv på ett obeskrivligt sätt. Hoppas vi håller kontakten länge länge! Kramar från Anneli, Simon och Akina

2011-05-14 @ 19:42:54
Postat av: Leif och Gunilla

Stort tack till dig Madeleine för bloggen Det har varit underbart att få vara med från början och kunna följa valparnas första tid Du har gjort ett kanonjobb. Måste också passa på att tacka för Nikki Hon är bara sä rätt i vår familj. Hur kunde du veta det. Kram från Gunilla och Leif till dig och din familj

2011-05-14 @ 22:04:45
Postat av: Helen

Det har varit en härlig tid med valpbloggen och att vi blivit så väl mottagna av hela familjen. nu ser vi fram mot en mysig valp tid med Exa och önskar alla andra familjer lycka till. Jätte bra bilder på alla familjer. Kram från Helen och Roger med flock.

2011-05-17 @ 11:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0